Avondconcerten Bovenkerk Kampen

Dinsdag 14 juli 2020 | 1311 keer bekeken

Deze geplande concerten in juli en augustus kunnen gelukkig doorgang vinden, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat er maximaal 100 bezoekers aanwezig mogen zijn bij de concerten en dat vooraf reserveren VERPLICHT is. Om er voor te zorgen dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden tussen de bezoekers onderling (m.u.v. personen uit hetzelfde huishouden) wordt u in de kerk een plek toegewezen. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen niet beschikbaar (uitgezonderd noodgevallen).

Als commissie die de donderdagavondconcerten in de Bovenkerk te Kampen organiseert, zijn wij blij met uw belangstelling voor en uw aanwezigheid op onze concerten. U bent van harte welkom, maar in deze tijd kan het Coronavirus nog steeds toeslaan, ondanks alle voorzorgsmaatregelen in de kerk. Daarom vragen wij u, voordat u zich inschrijft voor een concert, de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Bent u hoesterig/verkouden?
  2. Hebt u last van benauwdheid?
  3. Hebt u temperatuursverhoging? (vanaf 38°C)
  4. Bent u de laatste 14 dagen met iemand in contact geweest die besmet is/was met het Coronavirus?

Het meest actuele nieuws over onze concerten vindt u op deze website.

Reserveren

Om een concert te kunnen bezoeken is reserveren verplicht. In onderstaande concertoverzicht vindt u een link naar de reserveringswebsite. Bezoekt u het concert met meerdere personen, dan dient u voor iedere persoon een ticket aan te schaffen. Volg hiervoor de stappen op de reserveringswebsite.
Na het afronden van de reservering ontvangt u per mail een bevestiging. Deze bevestiging dient u te tonen bij het concert!

Mocht u problemen ervaren bij het reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan per mail op orgelconcerten@debovenkerk.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op 038-3330216 of 038-3315493.

Ga naar de reserveringswebsite: http://orgelconcerten-bovenkerk.eventbrite.com
Reserveren is mogelijk tot 18:00 uur op de dag van het concert.

Vanwege de Corona-maatregelen is het niet mogelijk om dit jaar gebruik te maken van de concertpas.

Concertagenda: 



Donderdag 2 juli 
Ab Weegenaar (jubileumconcert
25 jaar organist Bovenkerk)
Reserveren

Donderdag 9 juli
Arjen Leistra
Reserveren

Donderdag 16 juli
Sietze de Vries
Reserveren

Donderdag 23 juli
Jos van der Kooy (verzoekprogramma)
Geef hier uw verzoek door
Reserveren

Donderdag 30 juli
Reitze Smits (Bach-programma)
Reserveren

Donderdag 6 augustus
Evan Bogerd
Reserveren

Donderdag 13 augustus
Matthias Havinga
Reserveren

Donderdag 20 augustus
Petra Veenswijk
Reserveren

Donderdag 27 augustus
Wolfgang Zerer (Bach-programma)
Reserveren

Stadsconcerten

Op de zaterdagen in de maanden juli en augustus is de Bovenkerk vanaf 15.00 uur geopend voor de muziekliefhebber, maar ook voor de toevallige passant. In een ontspannen sfeer worden door diverse musici boeiende werken ten gehore gebracht. De toegang is vrij, maar wij doen wel een vriendelijk verzoek om ons in de onkosten te ondersteunen door een bijdrage te schenken in de schaal bij de uitgang.

Parkeren

Naast de toren van de Bovenkerk is een parkeerplaats (Muntplein) waar u tegen betaling kunt parkeren. Gratis parkeren kunt u op het Burgemeester Berghuisplein. Vanaf deze parkeerplaats loopt u in ongeveer 10 minuten (700 meter) naar de Bovenkerk. Voor meer informatie over parkeren in de stad Kampen zie: https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.

Avondconcerten Bovenkerk Kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo