Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, valentijnsdag, nationale secretaressedag, wil je jezelf verrassen of gewoon de horeca in Kampen steunen? Koop dan de Horekadobon! Kampen Partners heeft een unieke actie opgezet: ‘De Kampen Kadobon is bij de horeca in de binnenstad van Kampen tijdelijk 25% meer waard!’ Dit geldt momenteel voor de afhaal- en bezorgopties maar je kunt ook wachten tot je favoriete restaurant, lunchroom of café weer open is. Een mooi cadeau dus om te geven of om te krijgen!


Horekadobon actie

Aanvullend hierop wordt nu ook de Kampen Kadobon ingezet om de horeca nog extra te ondersteunen. Jimmy Croymans namens Stichting Horeca Kampen: “Voor de tweede keer dit jaar hebben alle horecaondernemers de deuren moeten sluiten. Dat heeft een enorme impact. Je moet steeds
schakelen en enorm creatief zijn om toch nog wat omzet te kunnen genereren.” Wat hij van de actie vindt? “Daar zijn we blij mee. Het voelt hartverwarmend. Nu kan de bon gebruikt worden bij afhalen of bezorgen. Na deze periode verwelkomen we onze gasten graag. Het is mooi dat de gasten en wij een extraatje krijgen.”

Hoe werkt de actie?

De Kampen Kadobon bestaat al een paar jaar. Deze waardebon was tot de toespraak van de minister-president gisteravond te koop bij een aantal
uitgiftepunten en in te wisselen bij veel Kamper ondernemers. Om de horeca een steuntje in de rug te geven is de bon nu tijdelijk 25% méér waard wanneer je deze inlevert bij de deelnemende horecaondernemers in de binnenstad van Kampen. Dit geldt ook voor de aangeboden afhaal- en
bezorgopties. Dat betekent dat je een bon met een waarde van €10 tijdelijk kunt verzilveren voor €12,50. Deze actie is van toepassing op iedere Kampen Kadobon. De bon die je thuis nog in het keukenlaadje hebt liggen kun je hier dus ook voor gebruiken.

Waar kan ik de kadobon(nen) bestellen?

De bonnen zijn nu eenvoudig te bestellen via e-mail (administratie@kampenpartners.nl) of Whatsapp (06-17453490, het telefoonnummer van citymarketeer Roeland Tameling). Vervolgens kunnen de bonnen in de binnenstad worden opgehaald, hiervoor krijgt de afnemer het adres na betaling toegestuurd. Er wordt vervolgens een tikkie gestuurd en ondernemers kunnen op factuur betalen. De actie is tijdelijk en loopt van 15 december 2020 tot 1 juni 2021. Kijk voor alle deelnemende horecaondernemers en meer informatie op www.horekadobon.nl.

Horeca ondernemers steunen

Vanuit de provincie Overijssel is er budget vrij gemaakt om deze actie te kunnen bekostigen. De verhoogde waarde van ingeleverde bonnen wordt uitgekeerd aan de deelnemende horecaondernemers. Koop de Kampen Kadobon en geniet van dit feestelijke voordeel en geef hiermee een extraatje aan de horeca ondernemers in de binnenstad van Kampen. 

Kijk voor meer informatie en bestellen op: www.horekadobon.nl 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media