Stichting Kamper Kogge vaart in de maand augustus ook op zaterdagmiddagen met de Kamper Kogge. Gezien het grote aantal geïnteresseerden kan naast de woensdagmiddag ook op zaterdagmiddag genoten worden van een authentieke vaartocht met hét schip van de middeleeuwen.

Kampen is de hartelijke Hanzestad aan de IJssel. Kampen, stad van de Kogge[n]. Beleef de Hanzetijd aan boord van de Kamper Kogge met een authentieke vaartocht.

Tussen de 2 bruggen is het mogelijk, om in ongeveer 5 kwartier, te ervaren hoe het is om ‘in de tijd van de Kogge aan boord te zijn’. Geschikt van jong tot oud! Word uitgedaagd zelf een handje mee te helpen en ervaar het middeleeuws varen.

Op basis van beschikbare ruimte aan dek en op het kasteel is het mogelijk om maximaal 12 opvarenden per tocht mee te nemen. 

Deze vaartochten vinden in de maanden juli en augustus plaats op de woensdagmiddagen en zaterdagmiddagen. De eerste afvaart staat gepland om 13.30 uur en tweede afvaart om 15.00 uur. 

Kosten voor deelname aan deze vaartocht bedragen € 12,50 per persoon.

Reserveren via reservering@kamperkogge.nl. Vertrek vanaf de Koggewerf, Havenweg 7 te Kampen

Ook is het mogelijk rondleidingen te boeken op de Koggewerf om de Hanzegeschiedenis te ervaren. Kosten € 5,- per persoon. Deze rondleidingen zijn te reserveren via reservering@kamperkogge.nl

Op de zondagmiddagen in de maanden juli en augustus is het mogelijk om de Kamper Kogge te bezichtigen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Aanwezige vrijwilligers nemen de bezoekers mee aan boord om te vertellen over het schip en haar reizen. [Dit is geen vaartocht, de Kamper Kogge ligt in de Buitenhaven aangemeerd.]

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media