Welkom in Kampen! We kunnen elkaar in Kampen weer wat meer ruimte geven en daarbij het coronavirus onder controle houden. Hoera! Op www.kampen.nl/coronavirus staat de meest actuele en correcte informatie. Check deze informatie vooraf aan uw bezoek aan onze mooie Hanzestad! Kijk op www.visitkampen.nl/zomer en ontdek het weekprogramma met alles wat er deze zomer in Kampen te beleven is! Kom genieten in Hanzestad Kampen!


Winkelen

G
eniet van winkelen in Kampen, maar wel met mate. De winkeliers, die met passie hun producten maken en je er graag over vertellen, hebben hun winkel veilig ingericht. Houd gepaste afstand niet alleen voor uzelf maar ook om de winkelier te beschermen. Ook zonder de stad te bezoeken kunt u echte Kamper producten bestellen. Shop lokaal online op www.bezorgeninkampen.nl en geniet thuis van al het moois en lekkers dat Kampen te bieden heeft! 

Denk er daarom aan:

  • Kom zo veel als mogelijk alleen
  • Houd afstand
  • Zorg voor elkaar

Horeca
Op 1 juni mogen de horecabedrijven weer open. Een terrasje pakken kan weer maar alleen wanneer er 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden.


Evenementen
Helaas zijn alle grote evenementen tot en met 31 augustus afgelast. Wel worden er weer rondleidingen en concerten georganiseerd. Kijk voor een actueel overzicht van alle evenementen op www.stad.kampen.nl/evenementen.


Recreatie

Klik hier voor een overzicht van leuke uitjes 'op gepaste afstand. Ondanks de maatregelen is er gelukkig nog vanalles te beleven in Kampen! Kijk op www.visitkampen.nl/zomer en ontdek het weekprogramma met alles wat er dagelijks te doen is in de stad en omgeving!

Movie Unlimited Kampen: Vanaf 1 juli mag de bioscoop weer open. Kijk voor meer informatie op https://kampen.movieunlimitedbioscopen.nl/.

Zwembad De Steur: Het zwembad is geopend maar reserveren is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op https://www.desteur.nl/.

Overnachten:  voor zover bekend zijn alle hotels, B&B’s en andere accommodaties in Kampen geopend voor overnachtingen. Wel zijn de hygiëne voorschriften aangescherpt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tourist Info: de Tourist Info balie in de Stadskazerne is vanaf 1 juli geopend! Maandag tot en met zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Je bent van harte welkom. 

FOTOCREDITS: KAMPEN IN BEELD

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media