Dit gezellige eetcafé is geopend tot in de late uurtjes! Eerst lekker dineren en daarna eindeloos naborrelen behoort zeker tot de mogelijkheden!  Bij 'De Bastaard' ben je echt een avondje uit. Er is fijne muziek, maandelijks live entertainment en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Ook kan je er darten, dobbelen, toepen of klaverjassen in Café De Bas.

De menukaart wordt meerdere malen per jaar aangepast, om de diverse nieuwe variaties aan de gasten te presenteren. Uiteraard blijven bepaalde gerechten standaard op de menukaart staan; deze gerechten worden al jaren lang door de trouwe bezoekers zeer gewaardeerd. Een groot voorbeeld hiervan zijn de heerlijke spareribs, stiekem de beste van Kampen!  

Welkom bij De Bastaard!

Kijk voor meer informatie op: www.debastaardkampen.nl.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media