Je hebt geen reden nodig om biefstuk te eten….alleen een plek waar het goed klaargemaakt wordt en dat gebeurt bij Herberg de Bonte Os in Kampen. Michel en Michel zorgen hier altijd voor Amsterdamse gezelligheid en Kamperse gastvrijheid. 

Herberg de Bonte Os staat bekend om zijn liefde voor het bakken van verse biefstukken. Kogelbiefstuk, entrecote en ossenhaas zijn de vaste biefstukken op het menu. Daarnaast zijn er wekelijks specials zoals de T-bone steak, Cote de Boeuf, Bavette en hertenbiefstuk. Maar er staat meer op het menu dan de lekkerste biefstukken, zoals varkenshaas-saté, kip-saté, vis, salades en gerechten van de Vegetarische slager.

Herberg de Bonte Os vind je in de gezellige Torenstraat aan de voet van de Nieuwe Toren. 

Welkom bij Herberg de Bonte Os! 

Kijk voor meer informatie op: www.herbergdebonteos.nl

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media