Indiaas Restaurant Swagat staat voor eten van excellente kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. Door de uitgebreide kaart met typisch Indiase/Nepalese gerechten bieden zij voor elk wat wils: vlees en visgerechten, vegetarische menu's, van mild tot gedurfd pittig.

Naast de typisch Indiase gerechten zijn de invloeden van Nepal en ook het naastgelegen koninkrijk Bhutan, vanwege de speciale kruiden, te proeven. Om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen, kun je ieder gerecht op eigen sterkte laten kruiden: mild, medium of scherp. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Kampen. Bezoek ons, neem een kijkje op onze website of bel ons even! Afhalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! 

Welkom bij restaurant Swagat! 

Kijk voor meer informatie op: www.swagat.nl

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media