Winkelen in Kampen

Zin om te shoppen? Kampen heeft de langste winkelstraat van Nederland! De Oudestraat slingert door de sfeervolle en monumentale binnenstad en is een aaneenschakeling van exclusieve boetiekjes, trendy woonwinkels, hippe kledingshops en bijzondere speciaalzaken. Kom het ontdekken. Sla ook zeker de Geerstraat, Broederstraat en de Botermarkt niet over. Wil je je voorbereiden op je shoppingtour in Kampen? 
Kijk dan op stad.kampen.nl/winkelen. Je vindt op deze pagina bijna alle winkels in de hartelijke Hanzestad Kampen.

Winkelopeningstijden in Kampen

In Kampen kun je 6 dagen per week winkelen en 7 dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. 

Maandag:  13.00 - 18.00 uur (sommige grote winkels openen eerder)
Dinsdag tot en met vrijdag:  9.30 tot 17.30/18.00 uur
Zaterdag:  09.30 - 17.00 uur.
Zondag: zijn de supermarkten geopend


Tijd voor koffie, lunch, borrel of diner?

In de Oudestraat vind je fijne koffiezaken als De Eenhoorn, Lunchroom 't Trappetje, Holland, meer dan pannenkoeken en nog veel meer pareltjes. En ook op de Plantage en de Botermarkt, twee sfeervolle pleinen in het midden van de binnenstad, geniet je in het zonnetje van een koffie of lekkere lunch.

Een overzicht van de terrassen en horecazaken in de Oudestraat, de Geerstraat, de Plantage, de Botermarkt en de IJsselkade vind je via deze link: https://stad.kampen.nl/nl/horeca.

Bekijk de onderstaande video met een rondleiding langs de Kamper Horeca: 😄


 

Naar de markt

 

Maandagmarkt

Iedere maandagochtend van 8.30 tot 12.30 uur is er in Kampen een gezellige markt op de Nieuwe Markt en de Burgwal. Je bent hier op het juiste adres voor groente, fruit, vis en andere dagelijkse boodschappen. Bezoek ook een van de stoffenkramen en kledingkramen op de sfeervolle markt.

Zaterdagmarkt

Iedere zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur is er een levensmiddelenmarkt op de Nieuwe Markt in Kampen.

Vrijdagmarkt in IJsselmuiden 

In IJsselmuiden kun je iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur terecht op de warenmarkt op het Markeresplein.


Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media