Help jij mee Kampen op de (Zoover)kaart te zetten? We scoren nu een 8,5, dat is natuurlijk een heel mooi cijfer...maar...we gaan toch echt voor een 10! Plaats jij een review met het cijfer 10? Dan kan je een heerlijke lolly ophalen bij de Tourist Info in de Stadskazerne. En je maakt kans op een weekendje weg in Kampen! Hoe leuk is dat!? 

KLIK HIER OM JOUW REVIEW TE PLAATSEN!

Al meer dan 60 reviews
Kampen is door 60 mensen beoordeeld op Zoover.nl. Om nog beter inzicht te krijgen in de tips en tops van mensen die hun vrije tijd besteden in Kampen is er behoefte aan meer reviews. Deze worden vervolgens geanalyseerd om antwoord te krijgen op de vraag: wat wordt gewaardeerd en moeten we vooral houden en wat zijn mogelijke verbeterpunten? Handige info waar Kampen Marketing mee aan de slag kan gaan om de stad voor bezoekers nóg aantrekkelijker te maken! 

Win een Hartelijke Hanzestad Weekendje Weg
Om extra beoordelingen te verzamelen verloot Kampen Marketing onder de inzenders een ‘Fenomenaal weekendje weg in Hartelijke Hanzestad Kampen’. Ook bewoners van de gemeente Kampen mogen meedoen, want zij kennen Kampen het beste. De winnaars worden met een luxe limousine van huis opgehaald, waarna ze in Kampen worden ontvangen door burgemeester Koelewijn. Onder begeleiding van een gastvrouw van de Tourist Info worden ze op sleeptouw meegenomen per step en leren ze Kampen nog beter kennen. Natuurlijk wordt er ook gevaren over de IJssel en de winnaars krijgen een overnachting aangeboden in Bed&Breakfast Polderpoort (dat plannen we uiteraard in overleg). Deze aanbieder van logies en ontbijt is op Zoover gewaardeerd met het rapportcijfer 9,3 en het predikaat Fenomenaal.

Help je mee? 
Kampen wil niet alleen voor toeristen, maar ook voor bewoners van de gemeente en de regio een fijne plek om te recreëren zijn. Het Zoover rapportcijfer van Kampen is al gestegen van 8,3 naar 8,5, maar het streven is om in de komende jaren door te groeien naar een 9. Daarom wordt door ondernemers en gemeente in samenwerking met Kampen Marketing en anderen geïnvesteerd in de uitstraling van de binnenstad, versterking van het evenementenaanbod en de gastvrijheid van Kampen.

Klik hier om jouw review te plaatsen!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media